Linnaeus Leergang: Alle kleine beestjes helpen

Spreker : Marc Siepman
Datum : donderdag 24 mei
Aanvang : 20.00 uur, Trefpunt open 19.30 uur

Marc Siepman uit Deventer komt een lezing houden over het humisme, ofwel bodemleven.

Deze lezing duurt ongeveer anderhalf uur. In de bodem leven talloze organismen zoals bacteriën, schimmels, protozoa, nematoden, mijten, slakken en wormen. En allemaal in verbijsterende aantallen en een onvoorstelbare diversiteit.
In anderhalf uur vertelt hij wat ze met elkaar te maken hebben en hoe je ze kunt helpen om jou te helpen. Want een kwart van alle biodiversiteit leeft ondergronds en al die kleine beestje helpen om plagen en ziektes de kop in te drukken en de planten veel gezonder te maken.

Een aanrader dus voor alle (aspirant) tuinders!

Marc heeft een prachtige website: https://marcsiepman.nl
Op deze site staat veel meer informatie en videomateriaal die voor ons tuinders interessant kan zijn.