zonnepanelen bij de papiercontainer? Nee!

Deze week troffen we bij het vuil naast de papiercontainer nota bene twee zonnepanelen, een oude wastrommel en elektrische draden aan. Zie foto.

Kennelijk weten mensen niet dat  er op deze plek alleen papier in de papiercontainer, flessen in de glasbak en gewoon huisvuil in dichte zak op vaste tijden aangeleverd en verwerkt kan worden.

Alle andere afval, oude spullen, puin, metaal en rommel dus niet!!!

Doet u dat toch, weet dan dat andere tuinders, vrijwilligers dus, uw rotzooi mogen opruimen. En daar ook mee moeten sjouwen!!!!

Wij zijn  blij dat mensen bereid zijn vrijwillig de perscontainer met het gewone huisvuil drie keer per week (dinsdagavond, zaterdagochtend en zondagavond) te bedienen.  Andere rotzooi opruimen is op zijn minst niet goed voor hun humeur.

Dus let u aub op wat u wegbrengt!!

Tuinafval kan iedere zaterdagochtend naar het Leeuwerikveld, ander afval kan op woensdagavond op de ophaalplek in Driemond (bij de moestuinen daar) gebracht worden.
Of iedere werkdag naar de gemeentewerf in Zuidoost.

Nog even terugkomend op de afgedankte zonnepanelen: Zonnepanelen bevatten recyclebare grondstoffen die steeds schaarser worden. Heel belangrijk dus om die persoonlijk af te geven bij de gemeentewerf!

Dank voor uw medewerking!

Het bestuur