Opschoon dag 3 oktober

‘Opschoon dag’ voor en door alle tuinders en kandidaatleden

Ja, we organiseren een ‘opschoon dag’ voor ons park!

Wanneer dan?
Dit doen we op 3 oktober 2021 van 10.00 tot 15.00 uur. Vakvertegenwoordigers en de Groen & Wateraars gaan samen met u ons park schoon maken. Samen de schouders er onder zodat we aan het einde van de dag kunnen zeggen: “Wat ziet ons park er weer prachtig verzorgd uit”.

Hoe ziet de dag eruit?
Vanaf 10.00 uur zijn er vakvertegenwoordigers en leden van Groen en Water aanwezig om het werk te verdelen en uitleg te geven over wat er gedaan moet worden. Natuurlijk zorgen we voor koffie en thee met iets lekkers erbij. Voor de lunch zorgen we ook. We denken aan een lekker bakkie soep en een paar broodjes. We kijken nog of het mogelijk is om aan het einde van de dag met een drankje te vieren dat we het voor elkaar hebben gekregen om het park er weer netjes uit te laten zien.  Dat wilt u toch allemaal niet missen?

Waarom doen we dit?
Menig tuinder heeft aangegeven dat ze het belangrijk vinden dat het park er goed bij ligt. Deze dag moet er voor zorgen dat we vooral het achterstallig onderhoud inlopen of misschien wel helemaal oplossen. Zo kunnen we in het nieuwe seizoen weer starten met een park dat er netjes uitziet en zonder achterstanden. Dan is het weer mogelijk om alles bij te houden. Tenminste, als Corona niet weer roet in het park gooit. Want dat was de laatste twee seizoenen de grootste boosdoener voor de achterstanden. We hebben úw hulp hard nodig.

Wat praktische zaken
Het is voor de organisatie handig om een paar dingen van te voren met u af te spreken, zodat de dag zelf alles goed verloopt. Daarom een paar dingen die handig zijn om te weten en te doen.

  • Laat ons weten dat u komt door een antwoord te sturen via deze link, of het persoonlijk tegen uw vakvertegenwoordiger te zeggen.
  • De kandidaatleden melden zich aan via Doe Mee! via deze link. Dan weten we zeker dat we voor iedereen een broodje en soep hebben rond 12 uur.
  • Neem zelf een schoffel en een hark, en knip gereedschap in uw kruiwagen mee. Want we hebben niet genoeg gereedschap voor alle tuinders.
  • Trek werkhandschoenen en goede schoenen aan. Misschien ook een regenjas ?
  • Kunt u niet de hele dag maar wel tot en met de lunch of vanaf de lunch? Of misschien van 11.00 tot 15.00 of welke tijd dan ook? Geen probleem. Alle hulp is welkom en vele handen maken licht werk.
  • Er zijn ook taken die minder lichamelijke inspanning vragen dus iedereen is welkom!
  • We verzamelen bij of in het Trefpunt.
  • Neem uw allerbeste humeur mee zodat het een mooie dag wordt.

U komt toch ook? 
Het wordt vooral ook een gezellige dag voor iedereen. En iedereen is welkom. Of u nog tuindiensten doet of niet, in een commissie zit of op een andere manier al vrijwilligerswerk doet, uw hulp is hard nodig. We zorgen voor koffie en thee en zoals gezegd na afloop een borrel om met elkaar te proosten op het super resultaat van onze gezamenlijk inzet op Linnaeus, ons prachtige park.
Alvast bedankt dat u meedoet en tot 3 oktober!
Voor vragen weet u de vakvertegenwoordiger te vinden.

Het bestuur, de ledenraad en Groen & Water