Bijeenkomst commissies

De allerbeste wensen voor een vriendelijk 2022

In de hoop en verwachting dat alle tuinders van VTV Linnaeus met ergernissen die ombuigen naar positieve daden voor het onderhoud van ons park, wens ik u allen namens het bestuur een prachtig 2022 toe.

Communicatie is wel een dingetje, zoals dat heet en kleine dingen kunnen groot gemaakt worden en andersom.

Het gaat steeds om de feiten. Om te kijken hoe we omgaan met de feiten zijn hierbij alle commissies uitgenodigd om op 22 januari in ‘t Trefpunt te verzamelen. Als alle commissieleden komen, wordt de groep te groot voor ‘t Trefpunt. Daarom vragen we de voorzitter of de secretaris of een afgevaardigd lid zich aan te melden voor de bijeenkomst.
De bijeenkomst begint om 11.00 uur en duurt maximaal tot 13.00 uur, inclusief pauze.
Menige commissie heeft al een uitnodiging ontvangen, maar als herinnering  en uitnodiging toch dit bericht. Het gespreksonderwerp is : communicatie. Het doel is te onderzoeken waar en hoe we de communicatie over tal van onderwerpen die zich binnen Linnaeus afspelen kunnen verbeteren.
In verband met de voorbereiding is het prettig als u dit formulier  invult en pen en papier meeneemt.
Tot zaterdag 22 januari 2022 om 10.45 (inloop) en 11.00 uur start.

De bijeenkomst zal coronaproof zijn. Bereid u dus voor volgens de dan geldende coronaregels.