Ome Co

Logo Linnaeus
Co de Groot 1945 – 2022
Ons bereikte het verdrietige bericht dat Co de Groot afgelopen zondagavond is overleden.Co heeft samen met zijn vrouw Tonia en dochter Yvonne meer dan 10 seizoenen op uiterst vriendelijke en plezierige manier De Klomp gerund en nog veel langer met de trekker de bestellingen uitgereden.

Kort na zijn stoppen openbaarde zich een ongeneeslijke ziekte, waardoor zijn gezin veel te vroeg en te snel een aimabel en liefdevolle man, vader en opa verliezen. De vereniging verliest een geliefd tuinder (lid sinds 25 april 1998). Co zal ook op zijn vak, Buizerd, erg worden gemist.

Wij wensen Tonia, Yvonne, René, Martine en de kleinkinderen heel veel sterkte met dit grote verlies.

Het bestuur
Het correspondentie adres is:
Tonia de Groot-Morel
Waldenlaan 68
1093NH Amsterdam