Vuilnis inleveren

De minipers gaat weer draaien!

Vanaf 1 april kunt u uw huishoudelijk afval, karton en glas weer aanleveren op het parkeerterrein.

INSTRUCTIE EN AANLEVERTIJDEN HUISHOUDELIJK AFVAL

Beste tuinders,
Enkele medetuinders houden zich bezig met het wegpersen van uw huishoudelijk afval.

Voor een goed verloop van de verwerking hiervan vragen wij uw medewerking op de volgende punten:

Breng uw afval strikt op de volgende aanlevertijden:

– Woensdag 17.00 tot 20.00 uur

– Zaterdag 09.00 tot 12.00 uur

– Zondag 17.00 tot 20.00 uur

 

  • Het houten afvalhok mag uitsluitend tijdens de aanlevertijden gebruikt worden om uw vuilniszakken te deponeren. Het houten afvalhok is bedoeld als tijdelijke bescherming tegen de vogels. Mocht het houten afvalhok vol zijn, laat dan de vuilniszakken achter op de grond. Wij zijn onderweg en zullen uw afval zo snel mogelijk verwerken. Buiten de aanlevertijden staat het afval te lang onbewaakt ook in het houten afvalhok. Dit veroorzaakt niet alleen stank maar biedt vogels en/of ongedierte ook de kans om de vuilniszakken kapot te maken. De rommel die hierdoor ontstaat moeten wij vervolgens zelf opruimen. Dat willen we graag voorkomen.

 

  • Bied uw afval aan in sterke, gesloten vuilniszakken en maak ze niet te zwaar.
  • De afvalperscontainer is bestemd voor de verwerking van huishoudelijk afval en niet voor tuinafval, metaal, ijzer, hout of andere zware materialen. Het apparaat gaat hierdoor kapot en brengt extra kosten voor de vereniging met zich mee.

Bedankt voor uw medewerking. Houd rekening met de regels en met elkaar.

 

Fijn tuinseizoen.

Uw medetuinders van de afvalperscontainter