winter op de tuin

Wat gebeurt er deze winter maanden op de tuin?
Er was 21 oktober (ondanks de regen) een succesvolle stekken-ruilmarkt.
De Bouwcommissie heeft de trespa gevelbekleding vervangen op de Klomp en het G&W huis en is gestart met Het Trefpunt. Alle naambordjes op het complex zijn verwijderd en Surinda gaat ook deze winter ze weer allemaal opnieuw beletteren en lakken. Het Trefpuntteam zorgt ervoor dat u iedere zondagmiddag van een kop koffie, brood en soep kunt genieten in het Trepunt.
G&W heeft stekken van inheemse struiken opgehaald bij het project Bomen voor Amsterdam en de helft is al uitgegeven aan de tuinders. Het restant wordt deels nog opgehaald en deels  in het openbaar groen aangeplant tijdens de Grote aanplant en opschoondag zaterdag 25 november. De bomencommissie heeft de grote bomen uitgezocht en het laatste deel wordt, door hen begeleidt, 25 november geplant. Deze winter wordt er gefaseerd gebaggerd en geschoond in o.a.de buitenring. En er wordt een QR Natuur wandelroute uitgezet in de openbare delen van het complex.

Hoe meer tuinders en kandidaatleden zich aanmelden, hoe meer leuke natuurrijke klussen kunnen er zaterdag 25 november worden aangeboden. En ook hier zorgt Chris weer voor koffie, soep en broodjes!

Namens G&W: Renate, Bjorn en Ankie 
Aanplant- en opschoondag 25 november
Tuinders en kandidaatleden meld je aan!
Klik hier