Laatste keer  Winterse Zondagmiddagsoep

Aankomende zondag (24 Maart) hebben we voor de laatste keer soep.🍛Het idee is afgelopen seizoen bedacht en we zijn in november begonnen om elke zondag open te gaan van 13.00 tot 16.00 uur. Donald en
ik zijn elke zondag samen met andere vrijwilligers aanwezig geweest in het Trefpunt om er wat gezelligs van te maken.🤩 Naast een kopje soep eten en een drankje drinken, konden de mensen ook sjoelen,darten en tafeltennissen.🎯🏓🍷Er kwamen zelfs mensen vergaderen.I.p.v in een koud huisje, lekker warm in het Trefpunt.🔥 En er werd door een groepje onderling Sinterklaas gevierd. Bijelkaar komen met wat lekkers en er werden liedjes gezongen.

Hoe gezellig is dit…daar werden we vrolijk van,want daar doen we het voor.😀 Vele enthousiaste reacties en we zagen regelmatig dezelfde gezichten. We gaan dit zeker aankomende winter weer doen. Ook de reacties n.a.v. de berichtjes op Facebook waren positief. We zagen vele ‘duimpjes’ voorbij komen.👍 Maar helaas zien we vele ‘duimpjes’ niet in het Trefpunt.🥺Hoe leuk zou het zijn als we deze mensen ook zouden zien? Kom gezellig even een kopje soep eten en gezellig bijpraten als je een rondje op de tuin hebt gedaan.
We moeten het toch met elkaar doen om het verenigingsleven in stand te houden.🥳

Paddy en Donald