ALV nog een keer

“Water komt van boven en stront van beneden”

Dat was mijn reactie in een vergadering van eigenaren van het pand waarin ik woon toen de dakbekleding vervangen moest worden als onderdeel van het meerjaren onderhouds plan. De buurman op de begane grond gaf aan dat hij er moeite mee had dat hij evenveel moest bijdragen als ik die direct onder het dak woon en dus meer profijt heb van het voorkomen van toekomstige lekkages.

En zo is dat in onze vereniging van eigenaren niet anders. We tuinen samen, beheren samen en investeren samen.

Velen van ons hebben een natte tuin maar er zijn er ook met een zeiknatte tuin die niet of nauwelijks fatsoenlijk bij hun huisje kunnen komen. Die tuinen/vakken liggen lager en hebben dus meer last van de stijging van het grondwater en we hebben geen infrastructuur om het water te managen.

Op de ALV van 26 mei moet het over dit soort zaken gaan. Zij die drogere voeten hebben zorgen voor degenen die bijna verzuipen. Samen investeren in een duurzaam park.
Jij komt toch ook meepraten en stemmen!!

We willen je vragen om te laten weten of je komt en met hoeveel, helaas verhinderd bent en/of iemand machtigt. Dat is puur ter voorbereiding van de ALV, van stoelen tot koffie en van stembriefjes tot stemmentellers……..gewoon via info@volkstuin-linnaeus.nl

Bedankt!!! Uiteraard ben je altijd welkom, ook als je niet gemaild hebt.

Ik hoor iemand denken…….”maar in de zomer hoeft ie minder te sproeien” 😊

Graag tot zondag 26 mei om 11.30 in het Trefpunt. We eindigen uiterlijk 14.00

Met vriendelijke groet,
mede namens het bestuur
Wouter de Graaf