Branders gevraagd

En de paden worden groener en groener!

Vanaf maart is Bjorn gefrustreerd over de vele regen en het niet kunnen branden van de paden ook doordat hulp uitbleef. Het branden is tot nu maar tweemaal gebeurd.
Het is een van de voornaamste klachten over het onderhoud van de paden.

Groen&Water zoekt nu een oplossing bij tuinders (liefst gepensioneerden) die willen leren branden en dit zelfstandig op een doordeweekse dag kunnen doen, zonder dat Bjorn daarbij aanwezig hoeft te zijn. U krijgt natuurlijk eerst les en hopenlijk kunt u daarna structureel het branden van de hoofdpaden (liefst met z’n tweetjes) onder uw hoede nemen.

U kunt u aanmelden bij Groen&Water door een email te sturen aan Ankie Koning: ankiekoning@me.com

Het team van G&W: Renate Nollen, Bjorn de Jong en Ankie Koning
Nu we het toch over groene paden hebben…
Het team van Groen &Water is zich zeer bewust van het slechte weer en de problemen met het onderhoud. Toch willen we u vragen, wanneer u op de tuin bent, eens te kijken naar het pad buiten uw tuin. En dan als het bij u nodig is het pad op te schonen.
De paden in de vakken worden ook steeds smaller door over het hekje groeiende planten en struiken. Brandweer of ambulance zijn daar niet blij mee. Die komen slechts ten koste van veel lakschade aan bij een tuinder in nood.
De rekening daarvoor ligt bij ons.

Het team van G&W: Renate Nollen, Bjorn de Jong en Ankie Koning