Petitie muurschildering Trefpunt. 

 

Petitie voor het behoud van de muurschildering van Roel Rill
in het Trefpunt. 

In de plannen voor de opknapbeurt van het Trefpunt missen we de muurschildering van Roel Rill. Zijn schildering is een kleurrijke herinnering aan de intensieve (op)bouwwerkzaamheden van alle tuinders/pioniers voor ons Tuinpark Linnaeus in 1973.

Roel Rill was vele jaren tuinder op Linnaeus, in vak Fazant. Bij de ingang van Fazant staat ook de grote Fazant die door Roel Rill geschilderd is. Roel heeft ook jarenlang schilderles op Linnaeus gegeven. Bijgaand foto’s van de Fazant, en natuurlijk ook van de muurschildering in het Trefpunt.

Wij vragen de tuinders van Linnaeus de petitie te ondertekenen om de muurschildering van Roel Rill in het Trefpunt in volle glorie te behouden, uit waardering voor de pioniers en de geschiedenis van ons park!

Margrietha Isings, Fazant 21
Tineke van Manen, Geelgors 9 
Voor het tekenen van de petitie

Klik hier