Renovatie terras trefpunt

De overspannen situatie in de bouw leidt tot gekke toestanden. Aannemers, constructeurs en toeleveranciers, zitten te springen om personeel. Maar goed, Karin heeft, ongelofelijk, een hovenier kunnen vinden die ons plein nog deze zomer gaat aanpakken. We gaan ervanuit dat we medio juli het terras feestelijk kunnen openen.

Aan de gevel van ‘t Trefpunt wordt ook gewerkt en er worden ook al dingen uitgezocht voor de keuken. Op meerdere fronten wordt actie ondernomen.

De definitieve uitvoeringstekening voor het plein is klaar. Die is door de werkgroep o.l.v. Karin “Opknappen Trefpunt”, de bouwcommissie en het bestuur besproken zie bijlage WT-100 dd 25 april 2022. Zie de bijlage. De tekening is gebaseerd op het ontwerp van Cees Parmentier en is aangepast door Andre van der Kruk,

Vragen en aanmeldingen kunt u mailen aan Karin: projectlinnaeus@hotmail.com
Dan ligt het deze zomer alleen nog maar aan het weer of we een lekker terrasje kunnen pakken op Linnaeus! We zoeken nog vrijwilligers voor allerlei uitzoek werk.

Let op:
Er staan allerlei planten op het huidige terras. Het is de bedoeling dat die tot aan het begin van de werkzaamheden daar blijven en eventueel opgenomen worden in de beplanting van het nieuwe terras. Iedereen die daar planten weghaalt ontneemt planten aan de vereniging.

Andre van der Kruk, bestuurslid gebouwen en huisjes