Klomp duurzaam en sociaal

Klomp Special nr. 3 — juni 2022
ZO VEEL MOGELIJK DUURZAAM EN SOCIAAL
“In het winkeltje van G&W en tijdens de workshops en lezingen van de Linnaeus-leergang wordt de komende jaren veel aandacht geschonken aan tuinieren voor de natuur”, aldus Ankie Koning in de mei-editie van ons verenigingsblad. Ook de Klomp is gestart met de verkoop van andere verantwoorde producten. Zoveel mogelijk duurzaam en sociaal is ons credo. Dit blijkt uit onder andere de samenwerking met (zorg-) boeren die lokaal produceren.

Zorgboerderij Hoogerlust in Muiden biedt dagbesteding aan mensen met een zorgindicatie. Zij runnen ook een winkel waar de Klomp lokaal geproduceerde producten inkoopt: zelfgemaakte jam, advocaat of appelmoes. Heerlijke verse en eerlijke producten!

Ook verkopen we producten uit het atelier van Philadelphia. Talentvolle medewerkers met een zorgindicatie, die op een creatieve manier prachtige vogelhuisjes beschilderen of kaarten ontwerpen. Deze producten zijn uiteraard te koop. U steunt hiermee deze sociale initiatieven!

Zo kunnen we allemaal ons steentje bijdragen aan een schone en sociale wereld.

het Klomp-team