Start nieuw tuinseizoen

Het nieuwe seizoen nadert en dat betekent dat we ook weer gaan starten met de tuindiensten. Op zaterdag 4 maart om 10.00 uur zullen de vakken Ekster, Fazant en Geelgors het spits afbijten.
We blijven benadrukken dat de tuindiensten heel belangrijk zijn voor onze vereniging. Zonder tuindiensten zouden de kosten voor het onderhoud aanzienlijk hoger zijn, met uiteraard consequenties voor de beurs van elke tuinder. Met elkaar kunnen we de kosten in de hand houden en bovendien is het gezellig en een leuke manier om mede tuinders te ontmoeten.

Tuinders hebben in het verleden aangegeven graag te willen werken met tuinders uit de aangrenzende vakken. Dat is de reden dat de groepen dit jaar een andere indeling hebben. Kijk dus goed op het nieuwe rooster wanneer jouw vak aan de beurt is.

Een vereniging kan niet bestaan zonder vrijwilligers. Dat geldt dus ook voor ons. We zijn op zoek naar nog enkele vakvertegenwoordigers voor de vakken:
Albatros, Havik, Kraanvogel, Merel, Pelikaan en Leeuwerik.
De vakvertegenwoordiger is aanspreekpunt voor de tuinders en een belangrijke schakel bijvoorbeeld bij communicatie vanuit en naar het bestuur, regelt gezellige dingen en begeleidt en organiseert op zaterdag de tuindienst (als het eigen vak aan de beurt is). Je kunt ook met zijn tweeën als duo vakvertegenwoordiger zijn; nóg gezelliger!
De tuincontrole en de maandelijkse vergaderingen vallen niet meer in het takenpakket van de vakvertegenwoordiger. We denken dat de taak hiermee voor velen aantrekkelijker is geworden.
Mocht je belangstelling hebben of gewoon meer willen weten, bel of mail me gerust. Je bent heel erg welkom dus ik zal met alle liefde je vragen beantwoorden!
Ik wens iedereen een heel fijn tuinseizoen toe!

Antoinette Jaegers
Voorzitter Ledenraad
antoinette.jaegers@hotmail.com
06-20411269