ALV. Kom!

Wie schrijft die blijft…….hoop ik!

Rob van Essen wint voor de 2e keer de Libris literatuur prijs las ik net. Heb die hele inschrijving of stemronde gemist. Ik bedoel: het ALV boekje 2024 had best mee kunnen doen. Het is met zorg samengesteld, transparant, stijl consequent, informatief, bij tijd en wijle spannend en met een goed plot op pagina 30… soort cliff hanger zelfs…! En dan hadden we ook het adviesrapport nog als een soort proloog. Heel gedegen allemaal.

Ik vind dat we volgend jaar met minimaal 35 pagina’s moeten komen. Het is immers “wie schrijft die blijft”. Althans laten we hopen. Er zijn immers veel tuinders actief in commissies en werkgroepen en die leggen schriftelijk verantwoording af in het ALV boekje. En ik hoop vurig dat ze dat willen blijven doen. Want we draaien erop als vereniging. Mensen die zich willen inzetten en verantwoording willen nemen. Het mooie is dat je er dan ook nog op aangesproken mag worden, mag toelichten wat de vragensteller wel of niet tevreden stelt en dat je ook waardering kunt krijgen in de vorm van een compliment en/of applaus.

Maar als je er gewoon bent op de ALV op 26e mei om 11.30 uur, is dat ook al een vorm van waardering. Laten blijken dat je de inzet van de ander voor jouw comfort waardeert. En indirect is dat dan weer een waardering voor jezelf. Want we doen het toch maar mooi met elkaar!

Dus schrijf je je nog even in via de mail info@volkstuin-linnaeus.nl?
Dan kunnen we ons goed voorbereiden op de opkomst qua stoelen, koffie en dergelijke.
De teller staat nu op 48 leden en 13 partners ofwel 61 tuinders. Vind ik nog niet echt om over naar huis te schrijven.

Mede namens het bestuur en alle andere schrijvers

Tot zondag de 26e!

Met vriendelijke groet,

Wouter de Graaf