Vuilnis bah

De ratten en vogels vieren feest…
Beste tuinders.
De persgroep wil jullie er aan herinneren dat het huishoudelijke afval alleen tijdens de breng-tijden gedeponeerd mag worden op het terrein waar de pers staat.

De breng-tijden zijn:
Woensdag van 17.00 tot 20.00 uur
Zaterdag van 09.00 tot 12.00 uur
Zondag van 17.00 tot 20.00 uur

Het houthok is te gebruiken ook uitsluitend tijdens de breng-tijden van de pers. Het is geen tijdelijke opbergruimte voor de overige dagen.
Het houthok is om te voorkomen dat de vogels de zakken open maken tijdens onze diensten en het een rommeltje  wordt, die wij zelf moeten opruimen.

Wees er van bewust dat als u  de afvalzakken brengt en achterlaat buiten de breng-tijden, deze daar voor langere periodes blijven staan, dat lokt ongedierte aan en geeft rommel die gaat stinken en rotten.

Kortom graag weer u aandacht om de afvalzakken te brengen  en het houthok te gebruiken uitsluitend tijdens de breng-tijden 

Ter illustratie: Eergister-avond ( woensdag) hebben wij de pers gedraaid op de afgesproken tijden. Op de foto van gisteren, (donderdag ochtend vroeg), ziet u hoe men later het houthok opnieuw gevuld heeft met zakken. Het volgende pers moment is zaterdag, dat betekent dat de afvalzakken 3 nachten daar onbewaakt staan. U ziet op de foto’s de consequenties al een paar uur later. Vogels en ongedierte vieren dan al feest!

Graag niet doen!
De persgroep