Info

Tuinhuis kopen

vtv linnaeus

Helaas!

Inschrijving kandidaatsleden 28 maart aanstaande gaat niet door ivm. de Coronapreventie richtlijnen van het kabinet en RIVM!

 

Elk jaar komen er gemiddeld twintig tuinen met of zonder huisje vrij. Het tuinhuisje, de schuur en tuin worden in opdracht van het bestuur door de taxatiecommissie getaxeerd (voorschrift van de gemeente Amsterdam).

Inschrijving

Elke laatste zaterdag van de maand, behalve in de maanden november, december, januari en februari vindt er voorlichting plaats en kunt u zich inschrijven. Dit duurt  één uur.
Er zijn elke keer 2 rondes:  ronde één om precies 10.00 uur, óf  ronde twee om precies 11.00 uur.

Per ronde kunnen maximaal 10 personen aanschuiven voor de voorlichting en  inschrijving.

Meenemen bij inschrijving

Inschrijving kan alleen plaatsvinden als u het volgende meeneemt:

  • paspoort of identiteitskaart
  • bewijs van inschrijving in gemeente Amsterdam of omgeving ( bv bankafschrift o.i.d.)

Pas na het bericht van bevestiging door de vereniging dat u op de kandidaatsledenlijst geplaatst bent,  betaald u € 57,50. (€ 30  inschrijfgeld en € 27,50  kandidaatslidmaatschap).

Na betaling kunt u uw kandidaatsnummer gebruiken om in te inschrijven op de te koop staande huisjes.

 

Verkoop

Elke eerste zaterdag van de maand, behalve in december, januari en februari, vindt om 12.00 uur precies de verkoop plaats op volgorde van inschrijving als kandidaatlid.
Alle huisjes die nu te koop staan staan op de site.

Tuinen en huisjes

De tuinen hebben een gemiddelde oppervlakte van 280 m² en de huisjes die er op gebouwd mogen worden, zijn maximaal 28 m².
Alle maten en andere voorschriften betreffende het bouwen zijn in de bouwvoorschriften omschreven. De huisjes hebben geen elektriciteit- en gasaansluiting. Daar zijn naar ieders behoefte alternatieven voor, zoals zonne-energie, butagas en huisbrandolie voor de verwarming. Het uitgangspunt van de vereniging is om de jaarlijkse vaste lasten zo laag mogelijk te houden, zodat ook mensen met een kleine beurs zich een tuin kunnen veroorloven.